Internet Research Forum 2015 programme

Programme

Start

Duration

       

8:00

Registration Opens

9:00

15 minutes

Welcome

Philippa Smith (AUT)Ellen Strickland (InternetNZ)
Dr Sharon Harvey, Head of School, School of Language and Culture and Deputy Dean (Research) Faculty of Culture and Society AUT

   

9:15

45 minutes

Plenary Panel, chair: Dave Moskovitz

"Internet Research: perspectives and issues"
Panelists include: Rohan McMahon, (Crown Fibre);Philippa Smith (AUT/World Internet Project); Peter Gutmann (University of Auckland)

   

10:00

Morning Tea

       

10:30

60 minutes

Research Presentation Sessions: technical, non-technical and workshop streams

Technical Session 1: NZRS: Jamie Horrell, Aaron Craig, Sebastian Castro Non Technical Session 1Verica Rupar (AUT), Alwin Aguirre (AUT)Wei Shao (University of Canterbury)  Public Sector Research Design Workshop: Corinne Cordes, (Department of Internal Affairs) 

11:25

Transition

       

11:30

60 minutes

Research Presentation Sessions: technical, non-technical and workshop streams

Technical Session 2: Rosalie Nelson (Chorus), Qiang Fu (Victoria University Wellinton), Ryan Ko (Waikato University) Non Technical Session 2Kevin Prince (Access1in5) Nicole Price (University of Auckland), Jenny Rankine (University of Auckland) Public Sector Research Design Workshop (cont'd)

12:30

Lunch

       

1:30

60 minutes 

Research Presentation Sessions: technical, non-technical and workshop streams

Technical Session 3Peter Gutmann (University of Auckland), other presentations TBC Non Technical Session 3Judge David Harvey, Tim Henwood (Office of the Privacy Commissioner), Charles Crothers (AUT)   

2:30

Transition

       

2:35

60 minutes

Research Presentation Sessions: technical, non-technical and workshop streams

Non Techical Session 4: Rohan McMahon (Crown Fibre Holdings), Miriam Lips (Victoria University of Wellington), Eunice Price (University of Auckland)  Non Technical Session 5: Hayden Glass (Saphere Research), Laurence Zwimpfer (2020 Communications Trust)  

3:35

Afternoon Tea

       

4:00

45 minutes

Plenary Panel, chair: Hayden Glass

"Internet Research: opportunities and impacts" Panel includes: Charles Crothers (AUT), Miriam Lips, (Victoria University of Wellington) 

   

4:45

15 minutes

Close

     

5:00

Closing and invitation through to networking event

       

6:30

 

Finish networking event